V

Dokter alles uit tijdens de VCN Summerschool

VCN Summer School

Nog te gaan

van totaal € 100 (0%)

Voor het 10e jaar op rij organiseert VCN, in samenwerking met de Hypotheek Business Club, de jaarlijkse HBC & VCN Summerschool. Dit jaar bestaat de Summerschool uit vijf webinars over hypotheken en kredieten, die gedurende vijf weken worden uitgezonden. Volg je minimaal vier geaccrediteerde webinars, dan ontvang je drie SEH PE (B)-punten! Deelname is ook dit jaar weer gratis, maar we vragen je om je waardering om te zetten in een donatie aan Stichting ALS.

 

De HBC & VCN Summerschool vindt plaats in de zomerperiode (augustus-september) op dinsdag en donderdag, steeds om 12.00 uur. De webinars duren maximaal een uur. Per onderwerp heb je de keuze uit twee data om deel te nemen.

 

Doneer aan ALS

VCN Summerschool ondersteunt Stichting ALS. Deelname is gratis, maar wij vragen je om een donatie bij aanmelding en tijdens de uitzending. Tijdens de VCN Summerschool maak je tevens kans op het boek ‘Uitgedokterd’, geschreven door Antoinette Kalkman. Alle royalty’s van dit boek gaan volledig naar Stichting ALS, want opgeven is geen optie! Tune dus vooral in tijdens de VCN Summerschool.

5 interessante onderwerpen

 1. Dokter uit hoe je met kennis over hypotheeknormen je klant nog beter kunt helpen
 2. Dokter uit hoe jij je nog meer kunt onderscheiden (met ondernemers)
 3. Dokter uit wat de mogelijkheden zijn in de verhuurmarkt en hoe jij hier handig op inspeelt
 4. Dokter uit hoe je financiële risico’s slim kunt afdekken bij je klant
 5. Dokter uit welke consumptieve kredietoplossingen jij binnenkort ook kan aanbieden

 

 1. Dokter uit hoe je met kennis over hypotheeknormen je klant nog beter kunt helpen
  Onze hypotheeknormen lijken simpel, maar zijn ingewikkeld. De steeds wijzigende normen leiden tot veel vragen en onduidelijkheden. Wat mag en kan wel en wat niet? In deze Summerschool gaat Harrie-Jan van Nunen MFP op een praktische manier, diepgaand in op de systematiek achter de normen en legt je uit hoe je deze zo kunt toepassen, zodat jij steeds de beste uitkomst behaalt. Ook kijkt hij vooruit naar de aangekondigde wijzigingen voor 2026. Een uitzending speciaal voor adviseurs die denken alle hypotheeknormen onder de knie te hebben! Sluit dus vooral aan op dinsdag 27 augustus of donderdag 12 september.

 

 1. Dokter uit hoe jij je nog meer kunt onderscheiden (met ondernemers)

Jan Kuijsten, Hypotheekspecialist bij De Financiële Makelaar, helpt jou bij de transitie van hypotheekadviseur naar financieel adviseur. Aan de hand van verschillende rekenvoorbeelden laat hij zien welke advieskansen voor jou voor het oprapen liggen. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld het berekenen van de maandlasten op basis een DUO-schuld, hoe je de hypotheekrente kunt optimaliseren en hoe je slim omgaat met een ‘slecht’ energielabel. Sluit dus live aan op dinsdag 3 september en donderdag 19 september 2024.

 

 1. Dokter uit wat de mogelijkheden zijn in de verhuurmarkt en hoe jij hier handig op inspeelt
  Waar liggen de kansen in box 3 en wat is het beste advies voor eigenaren van panden in de verhuur. Sjoerd Kemperman, Hypotheekspecialist bij De Financiële Makelaar, praat jou in deze VCN Summerschool helemaal bij. Hij belicht onder andere (nieuwe) wetgeving en normen voor de belasting in box 3 en schijnt een licht op de mogelijkheden bij geldverstrekkers. Waar moet je opletten bij het verhuren van een pand? Je komt het allemaal te weten in deze VCN Summerschool. Tune vooral live in op dinsdag 10 september of donderdag 26 september.

 

 1. Dokter uit hoe je financiële risico’s slim kunt afdekken bij jouw klant
  Het leven is soms een rollercoaster met prachtige pieken, maar soms kom je ook even terecht in een dal. Jouw huwelijk kan op de klippen lopen, gezondheidskwesties die de kop op steken in familiaire kringen of andere lastige situaties die zich kunnen voordoen. Het is dan handig als je weet hoe je jouw klant hiertegen kunt beschermen en raadgeven als hij in zo’n lastig pakket verzeilt geraakt. Joris Klomp is Hypotheekspecialist bij De Financiële Makelaar en praat jou graag vanuit verschillende invalshoeken hierover bij. Sluit dus vooral live aan op donderdag 5 september of dinsdag 17 september.

 

 1. Dokter uit welke consumptieve kredietoplossingen jij binnenkort ook kan aanbieden

Ben je al bekend met de laatste ontwikkelingen op het gebied van consumptief krediet? Esther Henderson (Kredietspecialist bij VCN Kredieten) praat je hier over bij tijdens deze VCN Summerschool en zoomt tegelijkertijd in op allerlei financieringsvormen waaruit je kunt kiezen. Tune dus vooral live in maak tegelijkertijd kans op het boek ‘Uitgedokterd’. Nadien weet jij exact hoe jij jouw klant nóg beter kunt bedienen. Tune dus vooral live in op donderdag 29 augustus of dinsdag 24 september.

 

Summerschool 2024 (triplei.nl)